IT rešitve za povezan svet.

Storitve

Brezžična omrežja

Brezžična omrežja zagotavljajo lagodje in fleksibilnost, kar uporabnikom omogoča, da se povežejo z internetom od koder koli v dosegu omrežja. Wi-Fi je najpogostejša vrsta brezžičnega omrežja, ki se uporablja doma, v podjetjih in na javnih mestih, saj napravam, kot so prenosni računalniki, pametni telefoni in tablični računalniki, omogoča povezavo z internetom in drugimi omrežnimi viri.

Gostovana E-pošta

Izboljšajte svojo komunikacijo z gostujočo e-poštno storitvijo. Ne glede na to, ali vam je ljubše nemoteno sodelovanje storitve Exchange Online, zmogljivost storitve Office 365 za storilnost, domačnost storitve Google Workspace ali okolje Zoho, so vaše potrebe po e-pošti pokrite. Izbrano rešitev prilagodimo vašemu podjetju, kar zagotavlja varno, zanesljivo in s funkcijami bogato e-poštno okolje. Izkusite nemoteno komunikacijo in večjo storilnost z gostovanimi e-poštnimi storitvami – ker si vaš nabiralnik zasluži nadgradnjo.

IoT - Internet stvari

Internet stvari (IoT) je hitro rastoče področje, ki vključuje povezovanje fizičnih naprav, senzorjev in strojev z internetom za zbiranje in izmenjavo podatkov. Ta tehnologija ima ogromen potencial za preoblikovanje širokega spektra industrij, od zdravstva in proizvodnje do prevoza in kmetijstva. Z omogočanjem spremljanja, analize in nadzora naprav in procesov v realnem času, internet stvari lahko izboljša učinkovitost, produktivnost, in varnost, ter odpre nove možnosti za inovacije in rast.

Računalniška omrežja

Ožičena omrežja so še vedno najboljša rešitev za zanesljiv prenos podatkov med napravami in njihovo povezavo z internetom in drugimi omrežnimi viri. Ethernet je najpogostejša vrsta žičnega omrežja, ki se uporablja v domovih, podjetjih in podatkovnih centrih in lahko podpira hitrosti hitrega prenosa podatkov. Žična omrežja zagotavljajo zanesljive in stabilne povezave z manjšo dovzetnostjo za motnje in varnostna tveganja v primerjavi z brezžičnimi omrežji.

Spletne aplikacije

Vžgite svojo digitalno prisotnost z našimi strokovnimi storitvami za razvoj spletnih aplikacij. Izdelujemo prilagojene rešitve, ki vaše edinstvene ideje oživijo na spletu. Naše izkušnje združujejo ustvarjalnost s tehnično usposobljenostjo za oblikovanje in razvoj intuitivnih spletnih aplikacij, ki ustrezajo vašim poslovnim ciljem. Od zasnove do uvedbe dajemo prednost uporabniško usmerjenemu oblikovanju, brezhibni funkcionalnosti in razširljivosti. Ne glede na to, ali potrebujete odzivno spletno mesto, dinamično platformo za e-poslovanje ali spletno aplikacijo po meri, imamo strokovno znanje.

Spletne strani

Specializirani smo za ustvarjanje edinstvenih in prilagojenih spletnih strani, ki odmevajo z identiteto vaše blagovne znamke. Tesno sodelujemo s strankami, da bi razumeli njihove specifične potrebe in zagotovili, da je vsaka spletna stran natančno izdelana za optimalno uporabniško izkušnjo in funkcionalnost. Od zasnove in zasnove do kodiranja in uvajanja dajemo prednost natančnosti in ustvarjalnosti, da uresničimo vašo vizijo. Ne glede na to, ali predstavljate novo blagovno znamko ali osvežujete svoj digitalni odtis, so naša spletna mesta po meri zasnovana tako, da izstopajo in učinkovito pritegnejo vaše občinstvo.

Strežniki

Od nastavitve in konfiguracije strežnika do stalnega vzdrževanja in podpore so naše storitve zasnovane tako, da izboljšajo vašo IT infrastrukturo. Uporabljamo najnovejše tehnologije za povečanje učinkovitosti strežnika in zagotavljamo prilagodljive rešitve, prilagojene vašim poslovnim potrebam. Ne glede na to, ali ste majhno podjetje ali rastoča organizacija, dajemo prednost varnosti, hitrosti in stabilnosti, da bodo vaši strežniki delovali z največjo učinkovitostjo delovanja.

VPN-ji

Storitve VPN običajno uporabljajo zaposleni za dostop do omrežja svojega podjetja, pa tudi posamezniki, ki želijo zaobiti internetno cenzuro in geoomejitve. Poleg tega lahko storitve VPN izboljšajo spletno varnost z zaščito pred zlonamernimi napadi in preprečevanjem nepooblaščenega dostopa do občutljivih podatkov.

Shaking nodes

Želite stopiti v stik?

Stopite v stik z nami, če želite izvedeti več o naših IT rešitvah in o tem, kako lahko pomagamo vašemu podjetju.